Veiligheidsregio’s

Als veiligheidsregio bent u voor uw inkoop gehouden aan de Aanbestedingswet. Aanbestedingen zijn vaak complexe inkoopprocessen met strenge regels en juridische valkuilen. Met onze expertise en ervaring nemen wij u de zorg van deze complexe materie volledig uit handen en zorgen we er samen voor dat u een leverancier selecteert die het best aansluit bij uw wensen en eisen. Een goede aanbesteding kan u een grote besparing, meer flexibiliteit en betere contractvoorwaarden opleveren.

  • Begeleiden van (Europese) aanbestedingen

Bent u op zoek naar begeleiding bij uw (Europese) aanbesteding voor diensten en/of producten? Wij hebben ruime ervaring met het (Europees) aanbesteden van diverse producten en diensten, waaronder de volgende aanbestedingen:

Specifiek: Uitrukkleding Lockers
Bepakkingsmateriaal Waterongevallen voertuigen ICT
Helmen, handschoenen en laarzen Waterputten Meubilair
Hoogwerkers Workflow applicatie Multifunctionals
Hulpverleningsvoertuigen Algemeen: Onderhoud E&W
Redgereedschap Arbo dienstverlening Personeels- en salarisadministratie systemen
Rollend materieel Catering Schoonmaak
Tankautospuiten Financieel systeem Telefonie, vast en mobiel
Tijdregistratie-systeem ICT Warme Drankenautomaten

Diensten

Naast advisering en begeleiding bij aanbestedingen, kunt u bij Inkada ook terecht voor de volgende diensten:

  • Het laten uitvoeren van kwaliteitsinspecties
  • Ondersteuning bij contractbeheer
  • Inkoopadvies
  • Het invullen van interim-werkzaamheden

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees meer over onze diensten.
’n kwestie van doen…!

Referenties

Wij hebben onder andere opdrachten uitgevoerd bij:

Logo Veiligheidsregio Twente

“Vanuit Inkada hebben we een erg goede ondersteuning gehad voor de uitvoer van diverse inkoopprojecten.

De vanuit Inkada ingehuurde inkoopadviseur heeft een brede expertise; naast een uitgebreide kennis van het inkoop vak,  de aanbestedingspraktijk en bijbehorende juridische vraagstukken is ook de benodigde inhoudsdeskundigheid meegebracht.

Binnen onze brandweerorganisatie is dit erg prettig: de diverse vakinhoudelijk betrokkenen en de potentiële leveranciers zijn aan de hand meegenomen door onder meer een complexe concurrentiegerichte dialoog.

De inkoopadviseur van Inkada heeft diverse (Europese-) aanbestedingstrajecten voor ons uitgevoerd, zoals sanitaire middelen, catering, meerjarig gebouwonderhoud (E/W en Bouwkundig), maar ook de inkoop van echte specifieke ‘brandweer producten’ zoals hoogwerkers, redvoertuigen en HV-voertuigen is aan Inkada toevertrouwd.

Inkada is een prettige partner en heeft uitgebreide kennis en kunde op het gebied van facilitaire- en brandweer specifieke inkoopvraagstukken.”

Strategisch Inkoper / Officier van Dienst, Veiligheidsregio Twente

Logo VRF “Het team van Inkada is laagdrempelig, betrokken, brengt inhoudelijke kennis mee en blijft ten alle tijden professioneel! Veiligheidsregio Fryslân is een gemeenschappelijke regeling waarvan Brandweer Fryslân onderdeel uitmaakt.
Inkada heeft de volgende aanbestedingen voor Brandweer Fryslân begeleidt:Tankautospuit
Redvoertuig
Bluskleding
Redgereedschap

Inkada onderscheidt zich sterk ten opzichte van andere inkoop-en adviesbureaus als het om specifieke brandweerkennis gaat. Inkada is vertrouwd met de materie en kent de wereld van de brandweer als het om beroeps- en vrijwilligers gaat. Ook de kennis binnen de leveranciersmarkt is hen niet vreemd. Als Brandweer Fryslân bevelen wij Inkada van harte aan en zien uit naar een mogelijke nieuwe samenwerking!”

 Projectleider Materieel, Veiligheidsregio Fryslân
Veiligheidsregio Drenthe