Onderwijs

Als onderwijsinstelling bent u voor uw inkoop gehouden aan de Aanbestedingswet. Aanbestedingen zijn vaak complexe inkoopprocessen met strenge regels en juridische valkuilen. Daarnaast worden de controles door accountants op de rechtmatigheid van inkoop binnen het onderwijs steeds strenger. Veel onderwijsinstellingen krijgen te maken met krimp. De positie van inkoop krijgt, mede door de hierboven genoemde ontwikkelingen, een belangrijkere rol binnen het onderwijs.

  • Begeleiden van (Europese) aanbestedingen

In het onderwijs zijn er allerlei aanbestedingen mogelijk waarbij wij u kunnen begeleiden. Met onze expertise en ervaring nemen wij u de zorg van deze complexe materie volledig uit handen en zorgen we er samen voor dat u een leverancier selecteert die het best aansluit bij uw wensen en eisen. Een goede aanbesteding kan u een grote besparing, meer flexibiliteit en betere contractvoorwaarden opleveren.

Bent u op zoek naar begeleiding bij uw (Europese) aanbesteding voor diensten en/of producten? Wij hebben ruime ervaring met het (Europees) aanbesteden van diverse producten en diensten, waaronder de volgende aanbestedingen:

AccountancyGroenvoorzieningOnderhoud E&W
AdministratiekantorenICT-HardwarePapier
Afvalinzameling en verwijderingICT-BeheerPayroll
Arbo dienstverleningInleenkrachtenPersoneels- en Salarisadministratie systemen
AV-middelenKantoorartikelenRooster- en Planningsapplicatie
BeveiligingLeerling devices / TabletsSanitaire supplies
BouwmanagementLockersSchoolboeken
BusvervoerMeubilairSchoonmaak
CateringMultifunctionalsTelefonie
DrukwerkNetwerkcomponentenWarme drankenautomaten

Diensten

Naast advisering en begeleiding bij aanbestedingen, kunt u bij Inkada ook terecht voor de volgende diensten:

  • Het laten uitvoeren van kwaliteitsinspecties
  • Ondersteuning bij contractbeheer
  • Inkoopadvies
  • Het invullen van interim-werkzaamheden

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees meer over onze diensten.
’n kwestie van doen…!

Referenties

Wij hebben onder andere opdrachten uitgevoerd bij:

Afbeeldingsresultaat voor CVO Zuid-west Fryslân“Inkada en CVO Zuid-West Fryslân zetten in vooral een heel praktische samenwerking jaarlijks een aantal Europese en onderhandse aanbestedingen in de markt, altijd met een goed resultaat en prettige tariefstelling!”

 

Beleidsadviseur, CVO Zuid-West Fryslân
Logo Het Assink Lyceum“De samenwerking met Inkada ervaren wij als betrokken, deskundig, nuchter en gedegen. Dit heeft voor ons geresulteerd in professionele samenwerkingsrelaties met diverse leveranciers, relaties die zich laten typeren als dienend aan ons onderwijs, kwaliteits- en kostenbewust en maatschappelijk verantwoord.”

 

Directeur Bedrijfsvoering, Het Assink lyceum
Afbeeldingsresultaat voor rijnlands lyceum“Inkada heeft Stichting het Rijnlands Lyceum de afgelopen jaren begeleid bij diverse aanbestedingen, van onder andere schoonmaak, catering, meubilair, multifunctionals, payroll en PSA. Inkada heeft kennis van de markt en is goed op de hoogte van de aanbestedingsregels. Voor vragen kun je altijd contact opnemen en streeft men ernaar deze snel te beantwoorden. Dit alles maakt de samenwerking met Inkada tot een prettig geheel.”

 

Facility manager/inkoper, Stichting Het Rijnlands Lyceum
Gerelateerde afbeelding
 “Wij zijn zeer tevreden over de pragmatische aanpak van onze projectleider bij Inkada. Samen hebben we een aanbesteding ICT en een aanbesteding onderwijsleerpakket tot een goed eind gebracht.”

 

Controller, Accent Scholengroep Christelijk Onderwijs Achterhoek
Afbeeldingsresultaat voor atheneum college hageveld“Onze contactpersoon bij Inkada, Ramon Nieuwenhuizen, heeft ons op een prettige en efficiënte manier door het aanbestedingstraject geleid. Hij stelde de juiste vragen en gaf effectieve samenvattingen van onze antwoorden. Zo werd een complexe zaak gereduceerd tot gemakkelijker te nemen deelbeslissingen. We hebben hem gevraagd ook te adviseren in de aanpak van andere aanbestedingen.”

 

Teamleider, Atheneum College Hageveld
Afbeeldingsresultaat voor ashram college
“Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Inkada. Onze insteek was: ontzorgen en een korte, eenvoudige procedure en dat is het ook geworden.”
Afdelingsdirecteur VWO, Ashram College
Logo De Meerwaarde“De Meerwaarde maakt al jaren, tot volle tevredenheid, gebruik van de diensten van Inkada. Wij zijn zeer tevreden over de snelle, zorgvuldige manier van werken. Alle procedures zijn correct en tot volle tevredenheid afgehandeld tegen een passende prijs.”

 

 Hoofd Facilitair, De Meerwaarde
Logo SCO Delft“Bij Europese aanbestedingen maken wij graag gebruik van de expertise van Inkada. Zij zijn op een prettige manier je partner in een complexe materie. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en schromen niet op tijd met zinvolle wijzigingsvoorstellen te komen. Daarnaast is er sprake van een redelijke tariefstelling.”

 

 Directeur Financien Administratie & Beheer, Stichting Christelijk Onderwijs Delft e.o.
Logo RSG Pantarijn“Met Inkada hebben we een aantal jaren terug de schoonmaak van onze gebouwen aanbesteed. Vanwege hun deskundigheid en de uitstekende samenwerking kiezen we bij de huidige nieuwe aanbesteding van de schoonmaakdiensten opnieuw voor Inkada en hebben we hen ook geselecteerd voor de aanbesteding van het extern boekenfonds waar zij ook goede papieren hebben.”

 

 Manager Facilitair & ICT, RSG Pantarijn
Afbeeldingsresultaat voor sgdhzw“Prima samenwerking, afspraken worden nagekomen en een goede verhouding kosten en baten.” Facilitair Manager, Scholengroep Den Haag Zuid-West
Logo Cedergroep“Gedegen, accuraat, professioneel, betrouwbaar, afspraak is afspraak en een plezierige samenwerking.” Rector, CSB Amsterdam (Cedergroep)
Logo AttendizLogo ROC Friese PoortLogo Scalda
Logo Carmel CollegeLogo Stichting SchOOL Logo SOVON
Afbeeldingsresultaat voor pcou willibrord Jacobus Fruytier scholengemeenschap
Afbeeldingsresultaat voor het baken almereAfbeeldingsresultaat voor kennemer college
Logo MendelLogo Sancta Maria
Afbeeldingsresultaat voor johan de witt gymnasium logoAfbeeldingsresultaat voor alfrink college
HomeAfbeeldingsresultaat voor rsg enkhuizenAfbeeldingsresultaat voor stichting ovo
 


Afbeeldingsresultaat voor rsg no veluwe

 

Afbeeldingsresultaat voor kalsbeek college logo

 

Home

 

 

Afbeeldingsresultaat voor het hogeland college
Afbeeldingsresultaat voor onderwijsgroep amersfoort
 Logo Staring College Afbeeldingsresultaat voor csg reggesteyn
Afbeeldingsresultaat voor ors lek en lingeLogo Media College AmsterdamAfbeeldingsresultaat voor waerdenborch
 Logo Beatrix College Logo Koning Willem II College
Logo St. Michael College Logo RSG Slingerbos Levant Logo Stedelijk Lyceum
Logo PCBO Leeuwarden Afbeeldingsresultaat voor stichting fioretti Afbeeldingsresultaat voor bonhoeffer college
Afbeeldingsresultaat voor de goudse waardenAfbeeldingsresultaat voor de lage waardAfbeeldingsresultaat voor stichting vo de vechtstreek
Afbeeldingsresultaat voor sint oelbert gymnasiumAfbeeldingsresultaat voor mgr frencken college
Afbeeldingsresultaat voor christelijk lyceum veenendaal Afbeeldingsresultaat voor vechtdal college Afbeeldingsresultaat voor vcl
Afbeeldingsresultaat voor sg spieringshoekAfbeeldingsresultaat voor rembrandt college
Open Schoolgemeenschap BijlmerAfbeeldingsresultaat voor ichthus collegeAfbeeldingsresultaat voor johannes fontanus college
Afbeeldingsresultaat voor csg willem de zwijgerAfbeeldingsresultaat voor het amsterdams lyceumAfbeeldingsresultaat voor csg willem van oranje
Afbeeldingsresultaat voor csg noordik