Kwaliteitsinspecties

Kwaliteitsinspecties uitvoeren is bij Inkada in goede handen.

  • Kwaliteitsinspecties voor catering en schoonmaakonderhoud;
  • De zekerheid van een kwaliteitscontrolesysteem;
  • Alleen maar gekwalificeerde inspecteurs.

Inkada voert voor diverse opdrachtgevers in Nederland schoonmaak- en cateringinspecties uit.

Kwaliteitsborging schoonmaakonderhoud

Binnen de schoonmaakinspecties zijn er twee methodieken mogelijk:

  • VSR-KMS
  • VPMS (eigen ontwikkelde methodiek afgeleid van de VSR methodiek)

Inspectie

De kwaliteitsinspecties worden door de binnendienst van Inkada, in overleg met de opdrachtgever, gepland. Opdrachtgevers ontvangen ruim van te voren de planning van de inspecties. De schoonmaak en/of cateringbedrijven ontvangen vlak voor de inspectie een melding (of geen melding). De inspecteur van Inkada meldt zich bij binnenkomst bij de receptie en start, al dan niet in het bijzijn van opdrachtgever en de dienstverlener, de inspectie. Aan de hand van de gemaakte afspraken en of het werkprogramma voert de inspecteur de inspectie uit. Hij heeft hiervoor een tablet waarop hij alle bevindingen registreert. Binnen de afgesproken termijn ontvangen de opdrachtgever en de dienstverlener het inspectierapport met daarop de bevindingen en uitkomsten. Indien de uitkomst onvoldoende is, krijgt de dienstverlener de kans om dit te herstellen en zal Inkada een herinspectie uitvoeren.

Onze kwaliteitsinspecteurs

Inkada heeft vier gediplomeerde en ervaren kwaliteitsinspecteurs in dienst waarvan het grootste deel al meerdere jaren bij ons werkt. Zij kennen het schoonmaak- en cateringvak van binnenuit, omdat zij al jaren actief zijn binnen deze branches, ook voordat ze bij Inkada in dienst kwamen.

Onze medewerkers inspecteren dagelijks bij een breed scala aan opdrachtgevers binnen onderwijs, zorginstellingen, kantoor- en productieomgevingen.

VSR-keurmerk

Inkada kan trots mededelen dat zij in 2017 gecertificeerd is met het VSR-keurmerk.